Klimatyzator dotarł. Raczej wszystko Ok BYDLE wielkie
. Skraplacz już zamontowany. Jutro poszukiwanie rurek i montaż jednostki wew. Jednak mam już 1 problem... Nigdy nie byłem orłem z elektryki :/ Myślałem, że jedn wewn jest zasilana ze skraplacza a tu chyba jednak ma ona swoje osobne zasilanie... Do tego nie widzę gdzie podłancza się komunikację skraplacza i jedn. wew. ale jeszcze w sumie nie rozbierałem parownika.... Reasumując wg. mnie to skraplacz ma osobne zasilanie jedn wewn osobne i do tego wszystkiego dochodzi komunikacja :/
Albo zasilana jest jednosta wew a przez nią dopiero jednostka zewnętrzna :mad: Proszę o wyjaśnienie jak to jest z tą elektryką :/ Gdzieś dorwałem schemat że leci 5 kabli - może taki "siłowy" kupić.... Przepraszam ale nawet nie wiem o co dokładnie zapytać
. Skraplacz już zamontowany. Jutro poszukiwanie rurek i montaż jednostki wew. Jednak mam już 1 problem... Nigdy nie byłem orłem z elektryki :/ Myślałem, że jedn wewn jest zasilana ze skraplacza a tu chyba jednak ma ona swoje osobne zasilanie... Do tego nie widzę gdzie podłancza się komunikację skraplacza i jedn. wew. ale jeszcze w sumie nie rozbierałem parownika.... Reasumując wg. mnie to skraplacz ma osobne zasilanie jedn wewn osobne i do tego wszystkiego dochodzi komunikacja :/ Albo zasilana jest jednosta wew a przez nią dopiero jednostka zewnętrzna :mad: Proszę o wyjaśnienie jak to jest z tą elektryką :/ Gdzieś dorwałem schemat że leci 5 kabli - może taki "siłowy" kupić.... Przepraszam ale nawet nie wiem o co dokładnie zapytać
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY