bxz napisał(a):Ciekawe gdzie jest wyprodukowany komputer na którym to wypisujesz... Mamy w ofercie i Fujitsu i Mitsu a to że jestem zwolennikiem Fujitsu (jak w poście wyżej przy niższych modelach) wynika tylko z doświadczenia.leszek14 napisał(a):Różnica w cenie ofert które otrzymałem jest niewielka, około 1400zł, więc aspekt ceny nie jest na pierwszym miejscu. A odpowiadajć na pytanie dlaczego nie model z czujnikiem temeratury, dlatego ze ten model z czujnikiem jest duży gabarytowe a te nowe modele są płaskie i ładniejsze wizualnie.
Leszek
Fuji to made in china z 5 letnią gwarancjąNie jest to szajs... to dobrze wykonany sprzęt w Chinach... W razie naprawy dystrybutor dostarcza części... reszta po stronie instalatora, w Mitsu kiedyś to zależało od umowy dystrybutora z wykonawcą, ale dystrybutor się już 2 razy zmienił od tego czasu - jak jest teraz nie wiem. Mitsu cichsze, lepsze sprężarki i IMO niezawodniejsze. Ja bym się nie zastanawiał minuty jeśli kasa nie jest tutaj zaporowa.
Zastanawia mnie jak to robią dystrybutorzy Fuji że ma tylu zwolenników...? Ja się bałbym na Fuji dać 5 lat ;p
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Fujitsu czy Mitsubishi - ktora lepsza ?
23 Odpowiedzi, 28530 Wyświetleń| Wiadomości w tym wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
Nie jest to szajs... to dobrze wykonany sprzęt w Chinach... W razie naprawy dystrybutor dostarcza części... reszta po stronie instalatora, w Mitsu kiedyś to zależało od umowy dystrybutora z wykonawcą, ale dystrybutor się już 2 razy zmienił od tego czasu - jak jest teraz nie wiem. Mitsu cichsze, lepsze sprężarki i IMO niezawodniejsze. Ja bym się nie zastanawiał minuty jeśli kasa nie jest tutaj zaporowa.