llort napisał(a):Barbie występuje przy grzaniu chociażby w skraplaczu.....................................Barbie odpowiadaj roztropnie a nie pod wpływem emocjibarbie napisał(a):czy niskie ciśnienie w jednostce zewnętrznej występuje przy grzaniu ?---czytaj ze zrozumieniem ekspercie z Bydgoszczy !!!!
barbie czytaj ze zrozumieniem.Co to znaczy niskie.To że masz wysoki iloraz inteligencji nie oznacza że duża większość populacji na ziemi ma większy od ciebie bo tak musi być skoro odróżniasz tylko niskie i wysokie ciśnienie.Zapytałem jakie ciśnienia barbie.Dla ciebie bateryjka to może wysokie napięcia.Dla mnie do póki nie zmierzę to nie wiem z jakim napięciem mam do czynienia.Gdybyś był inteligentny to byś wiedział że nie jestem z Bydgoszczy.Teraz zacytuję ciebie(..............................)SKĄD TY ?
Moje wypowiedzi sam stwarzasz.Nie porywaj się z motyką na słońce .....................Proszę o przestrzeganie regulaminu
Admin
Masz problem w dziedzinie chłodnictwa i kanalizacji?STEFAN BUD ci pomoże.Człowiek orkiestra.Ponoć tynki maszynowe wykonuje gratis.Do administracji to nie jest reklama
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-07-28, 22:53:30 przez llort.)
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY