Witam,
Pytanie w sumie proste, niektorzy pewnie powiedza ze smieszne: Jak zostac instalatorem klimatyzacji?
Jestem informatykiem, zajmuje sie tez instalowaniem CCTV, z wyksztalcenia elektromechanik (ale nie pamietam juz wiele ze szkoly). Chcialbym do mojej dzialanosci dolaczyc instalowanie klimatyzatorow do malych firm/sklepow i biur, problem w tym ze nie mam o tym zielonego pojecia
Chcialbym sie nauczyc, prawdopodobnie w tym celu odbede jakis krotki staż, jednak chcialbym sie juz przygotowac od strony merytorycznej. Czy sa jakies specjalne wymagania? Gdzie mozna poczytac o tym temacie, jakas ksiazka, a moze w internecie jest jakies miejsce. Forum ma bardzo rozrzucone tematy, dlatego odpada szukanie i czytanie problemow jakie maja inni. Przydaly by sie konkrety, a moze jest jakis kurs/szkolenie? Czy sa potrzebne jakies specjalne zaswiadczenia, pozwolenia na prace przy pradzie itp...
Dziekuje z gory za pomoc
Pozdr.
Pytanie w sumie proste, niektorzy pewnie powiedza ze smieszne: Jak zostac instalatorem klimatyzacji?
Jestem informatykiem, zajmuje sie tez instalowaniem CCTV, z wyksztalcenia elektromechanik (ale nie pamietam juz wiele ze szkoly). Chcialbym do mojej dzialanosci dolaczyc instalowanie klimatyzatorow do malych firm/sklepow i biur, problem w tym ze nie mam o tym zielonego pojecia
Chcialbym sie nauczyc, prawdopodobnie w tym celu odbede jakis krotki staż, jednak chcialbym sie juz przygotowac od strony merytorycznej. Czy sa jakies specjalne wymagania? Gdzie mozna poczytac o tym temacie, jakas ksiazka, a moze w internecie jest jakies miejsce. Forum ma bardzo rozrzucone tematy, dlatego odpada szukanie i czytanie problemow jakie maja inni. Przydaly by sie konkrety, a moze jest jakis kurs/szkolenie? Czy sa potrzebne jakies specjalne zaswiadczenia, pozwolenia na prace przy pradzie itp...Dziekuje z gory za pomoc

Pozdr.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY