Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Jak Zaczac ?? Poczatki Mobilnego Serwisu Klimy

36 Odpowiedzi, 39108 Wyświetleń

dv24v

2008-02-20, 18:04:56
Użytkownik
Witam;
Jestem ambitna osoba ktora nie boi sie wyzwan i stara sie uczciwie zarabiac ten ciezki grosz na utrzymanie rodziny, na codzien zajmuje sie mechanika pojazdowa.
Chcialbym sie zajac uzupelnianiem czynnika w samochodowych ukladach klimatyzacji na zasadzie dojezdzania do klientow. Wiem ze w moim regionie a jest to woj.Lubelskie jest ciezko w sezonie o szybkie nabicie klimy bywalo tak ze czekalem po kilkanascie dni. Slyszalem wiele opinii ze przyadloby sie jakies ulepszenie tak wiec wpadlem na pomysl aby samemu wziasc sie za to tylko brakuje mi wiedzy co potrzeba aby zaczac w pelni sprawnie dzialac i nie narobic wiekszych szkod. Przygladalem sie nieraz na czym polega to uzupelnianie czynnika z bocznej perspektywy wyglada to na malo skomplikowane no ale jak wiadomo poczatki bywaja trudne...Smile Tak wiec do rzeczy poszukuje kogos kto mi wytlumaczy na czym to polega, podpowie w co warto sie zaopatrzyc, lub tez nawiaze ze mna, wspolprace w celu zarobkowym. Interesuje mnie tez uzupelnianie czynnika w domach, sklepach itp. a z czasem kto wie moze i serwris takze z gory dziekuje za odpowiedzi no i czekam na cenne uwagi ...
Pozdrawiam
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa