Mialem niedawno audi a4 uklad byl szczelny byl sprawdzany niby itp. lecz klima nie dmuchala zimnym tylko letnim dodali jakies 200ml czynnika i wszystko dzialalo i dziala do tej pory. A poza tym jak sprawdzic szczelnosc ukladu ?? Z tego co wiem oni chyba widzieli to w jakis sposob na zegarach?? Albo jak wymienic zawory bo chyba na napelnionym ukladzie ciezko to robic?? Prosze o jakies cenne wskazowki w co nalezy sie wyposazyc aby miec wszystko pod reka ?? I jakie czynnosci nalezy wykonywac aby pozniej niepowtarzac czegos lub wysluchiwac skarg na temat niekompetencji
I skad brac czyniki(jakie sa ceny) i jakimi mozna napelniac uklady w autach w domach itp. czym sie roznia i jesli nie mozna to dlaczego nie napelniac tym czynnikiem ktory np. sie znajduje w ukladach przykladowo w sklepach wiszacuch na scianie a takim w autach. Wiem ze kiedys mialem problem z czynnikiem r12 a jedno z aut ktore naprawialem mialo wlasnie taki czynnik i znowu pytanie czemu nie wprowadzic byle jakiego przykladowo r134a...
I skad brac czyniki(jakie sa ceny) i jakimi mozna napelniac uklady w autach w domach itp. czym sie roznia i jesli nie mozna to dlaczego nie napelniac tym czynnikiem ktory np. sie znajduje w ukladach przykladowo w sklepach wiszacuch na scianie a takim w autach. Wiem ze kiedys mialem problem z czynnikiem r12 a jedno z aut ktore naprawialem mialo wlasnie taki czynnik i znowu pytanie czemu nie wprowadzic byle jakiego przykladowo r134a...
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY