Witam
Jeste zainteresowany zakupem multisplita inverter (2 jednostki wew., jedna zew.) firmy Saunier Duval. Cena jest atrakcyjna (<4000 zł brutto), firma znana (Grupa Vaillant), mam też kocioł gazowy tej firmy - będzie do kompletu. W sieci jest niewiele informacji na temat tej klimy, sprzeczne info dot mijsca produkcji (Hiszpania, Chiny - fabryka Mikasa), nie wiem też jak wygląda sprwa jakości - czy jest to jakość np. Alaska ze sklepu Real, może Samsunga, LG, FUJITSU, DAIKIN i jeczcze jakieś czeskie? Gdzie byście w szeregu - patrząc na jakość ustawili klimatyzatory Saunier Duval?Czy do każdej j.wew. jest oddzielny pilot?
Wiem, że może pytania są głupie, zdaniem wielu z Was zaśmiecam to forum. Wybaczcie, szukałem na ten temat info na tym forum i niestety nie znalazłem...
Będę wdzięczny za szybką odpowiedź. Muszę się zdecydować do środy
Wiekszosc klim robiona jest w chinach!
SD pewnie tez!
Zamontowalem kilka klim SD i daja rade!
Jednostki wewnetrzne bardzo zgrabne i niewielkie.Jakosc plastikow dobra a stelarz jak ostatnio wszedzie cieniutki!
J. zewnetrzne ciche!Zobaczymy za kilka lat jak to chodzi!
Teraz montowalem Airwell i jestem zaskoczony jakoscia na plus!!!
Mysle ze lepszy od SD.
Jednak za ta cene smialo bierz SD!
Nie jest to produkt marketowy a ze hydraulicy go zakladaja to tego sie strzez!
Pozdrawiam!
Robert
Jeste zainteresowany zakupem multisplita inverter (2 jednostki wew., jedna zew.) firmy Saunier Duval. Cena jest atrakcyjna (<4000 zł brutto), firma znana (Grupa Vaillant), mam też kocioł gazowy tej firmy - będzie do kompletu. W sieci jest niewiele informacji na temat tej klimy, sprzeczne info dot mijsca produkcji (Hiszpania, Chiny - fabryka Mikasa), nie wiem też jak wygląda sprwa jakości - czy jest to jakość np. Alaska ze sklepu Real, może Samsunga, LG, FUJITSU, DAIKIN i jeczcze jakieś czeskie? Gdzie byście w szeregu - patrząc na jakość ustawili klimatyzatory Saunier Duval?Czy do każdej j.wew. jest oddzielny pilot?
Wiem, że może pytania są głupie, zdaniem wielu z Was zaśmiecam to forum. Wybaczcie, szukałem na ten temat info na tym forum i niestety nie znalazłem...
Będę wdzięczny za szybką odpowiedź. Muszę się zdecydować do środy

Wiekszosc klim robiona jest w chinach!
SD pewnie tez!
Zamontowalem kilka klim SD i daja rade!
Jednostki wewnetrzne bardzo zgrabne i niewielkie.Jakosc plastikow dobra a stelarz jak ostatnio wszedzie cieniutki!

J. zewnetrzne ciche!Zobaczymy za kilka lat jak to chodzi!
Teraz montowalem Airwell i jestem zaskoczony jakoscia na plus!!!
Mysle ze lepszy od SD.
Jednak za ta cene smialo bierz SD!
Nie jest to produkt marketowy a ze hydraulicy go zakladaja to tego sie strzez!

Pozdrawiam!
Robert
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY