stefanbud napisał(a):Stefanbud.Pytanie.ńa jakiej zasadzie udokumentował byś swoją odpowiedż? Na zasadzie dokumentacji producenta sanier czy własnych mądrzejszych spostrzeżeń stwierdzając że producent się myli.Bo jak ze własnych spostrzeżeń to byłbyś nie wiarygodny.Jeżeli z dokumentacji to został byś wykropkowany?klm 77 napisał(a):Witam,Witam
pytanie chyba do Stefanbud , on siedzi w saunierach.
mianowicie nie mogę zdobyć info w sprawie zakresu pracy jed zewn w trybie grzania, urzadzenie ma pracować głównie w zimie na grzaniu. W siedzibie Sauniera gość nie potrafił udzielić odpowiedzi.
Myśle że zakres pracy jest od -15, ale co dalej jeżeli temp spada , czy włącza sie alarm i klima staje , czy na sprężarce jest grzałka karteru , to głównie mnie interesuje
pozdr J
Myślę że nasz żartowniś nadworny Troll wytłumaczy Ci i reszcie forumowiczów wszystkie zawiłości chłodnictwa. Szkoda mi czasu na pisanie żeby ten wszechwiedzący spieprzył mi każdy temat swoimi schizami. Proszę słuchać Trolla i tym się kierować. Kup sobie kanister z benzyną, ooo...
Pozdrawiam
przez Wojtka.Jaki miałeś pomysł na odpowiedż?
Masz problem w dziedzinie chłodnictwa i kanalizacji?STEFAN BUD ci pomoże.Człowiek orkiestra.Ponoć tynki maszynowe wykonuje gratis.Do administracji to nie jest reklama
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY