Witam
do Sebo-Cypr
Ja też wpuszczałem na wymuszonym chłodzeniu na oko ale gdzieś pomogło a gdzieś zaszkodziło
Dla tego potrzebuję sprawdzonego patentu.
Bardzo podoba mi się pomysł ze sprawdzeniem ciśnienia na grzaniu to może dać efekty przetestuję to niebawem ;>
Rok temu próbowałem i mam przykre doświadczenia ponieważ temperatura spowodowała, że wąż (mastercool-nie polecam) zmiękł i zsunął się z krućca nieźle zaczęło się kotłować wokół mnie a ja na czóbku 3-segmentowej drabiny
miałem dużo szczęścia bo ani nie spadłem ani nie poparzyłem się czynnikiem.
do maro196
patent z czujką przerabiam od dłuższego czasu , gaz kupuję za około 400pln za butle 12 kg ale chodzi co później zrobić z tym odzyskanym bo gdzieś czytałem tu na forum że firmy recyclingowe biorą 400pln za odebranie 1kg.
do Kubowy
nie pomyślałem o tym postoju w sumie to może coś w tym być .
dzięki i pozdrawiam wszystkich
Mefju
do Sebo-Cypr
Ja też wpuszczałem na wymuszonym chłodzeniu na oko ale gdzieś pomogło a gdzieś zaszkodziło
Dla tego potrzebuję sprawdzonego patentu.
Bardzo podoba mi się pomysł ze sprawdzeniem ciśnienia na grzaniu to może dać efekty przetestuję to niebawem ;>
Rok temu próbowałem i mam przykre doświadczenia ponieważ temperatura spowodowała, że wąż (mastercool-nie polecam) zmiękł i zsunął się z krućca nieźle zaczęło się kotłować wokół mnie a ja na czóbku 3-segmentowej drabiny
miałem dużo szczęścia bo ani nie spadłem ani nie poparzyłem się czynnikiem.do maro196
patent z czujką przerabiam od dłuższego czasu , gaz kupuję za około 400pln za butle 12 kg ale chodzi co później zrobić z tym odzyskanym bo gdzieś czytałem tu na forum że firmy recyclingowe biorą 400pln za odebranie 1kg.
do Kubowy
nie pomyślałem o tym postoju w sumie to może coś w tym być .
dzięki i pozdrawiam wszystkich
Mefju
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY