Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

co kupić

7 Odpowiedzi, 8641 Wyświetleń

daniel28

2008-03-04, 08:07:04
Użytkownik
Ja wypowiem się o średnicy wierteł. Najlepiej jest kupić 2 wiertła, tzn, pierwsze 20 mmX92cm, oraz drugie 50(55)mmX92cm, pierwsze do przebicia, a drugie do powiększenia tego przebitego otworu. Przebicie sie grubym wiertłem jest bardzo cięzkie dlatego polecam dwa. Ja mam właśnie dwa takie wiertła, cienkie mam boscha nie jest niestety za dobre, ale to grube mam hilti (pieknie się wierci.)))A co do grubości to 55mm jest wystarczające, jezeli mi się wszystko nie miesci to robie dodatkowy otwór na wode tym cienkim i wszystko gra. A co do długości, ja mam własnie wiertła o długości 92 cm, ale raz tylko trafiła mi sie sciana, taka że weszło całe wiertło. Pozdrawiam i życzę miłego wiercenia. Wiertarke dużą mam boscha, służy mi rok i narazie nie zawodzi, ale małą wiertarkę też mam boscha i mam ją 2 miesiące i już nawala, wiec ciężko powiedzieć, jaką kupić.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa