A co to za pomieszczenie gdzie jedna osoba będzie chciała załączyć grzanie a druga chłodzenie?
kiedy taka sytuacja nastąpi i o jakiej porze roku? każdy człowiek odczuwa temperaturę mniej więcej
tak samo więc albo grzejemy albo chłodzimy no chyba że dane pomieszczenie jest rozległe i występują
duże wpływy zewnetrzne
zdarzało mi się podłączać pod jeden sterownik dwa fancoile i zawsze była to skrzynka z przekaźnikami,
powodem były raczej chęci zaoszczędzenia na sterownikach
ale nie wiem czy gra jest warta świeczki bo biorąc pod uwagę koszt przekaźników,
okablowania + mój czas pracy to wychodzi na to że za te pieniądze można kupić drugi sterownik
i pewnie jeszcze coś zostanie
kiedy taka sytuacja nastąpi i o jakiej porze roku? każdy człowiek odczuwa temperaturę mniej więcej
tak samo więc albo grzejemy albo chłodzimy no chyba że dane pomieszczenie jest rozległe i występują
duże wpływy zewnetrzne
zdarzało mi się podłączać pod jeden sterownik dwa fancoile i zawsze była to skrzynka z przekaźnikami,
powodem były raczej chęci zaoszczędzenia na sterownikach
ale nie wiem czy gra jest warta świeczki bo biorąc pod uwagę koszt przekaźników,
okablowania + mój czas pracy to wychodzi na to że za te pieniądze można kupić drugi sterownik
i pewnie jeszcze coś zostanie
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY