ze mną nic.
ale wkurzają mnie ludzie którzy chcą wszystko mieć podane na tacy.
-i nawet nie chce im się przejrzeć forum.
a temat był już kilka razy omawiany.
Jak ktoś zadaje fachowe pytania, jak widać, że ma problem i próbuje go rozwiązać -ja zawsze chętnie pomogę.
ale jeśli ktoś idzie na łatwiznę, nie dość, że nie chce mu się wynająć fachowca -to jeszcze nie chce się nawet poczytać -tylko niech jaśnie panu inni wszystko wyjaśnią i za niego zrobią -to mnie wkurza.
odpowiedziałem jasno na pytanie. w mroźni nie wystarczy kostka brukowa beton czy ekstruder.
Więc i tak pomoc otrzymał.
I dodatkową radę żeby zamówił projekt -bo mroźnia to nie wychodek który wystarczy zbić z kilku desek.
a w ogóle -po jakiemu to "ekstruder" ? bo chyba nie po Polsku...
ekstruder -to taka maszyna do produkcji i spieniania tworzyw sztucznych... nie wiem po co On chce maszynę zakopywać...
ale wkurzają mnie ludzie którzy chcą wszystko mieć podane na tacy.
-i nawet nie chce im się przejrzeć forum.
a temat był już kilka razy omawiany.
Jak ktoś zadaje fachowe pytania, jak widać, że ma problem i próbuje go rozwiązać -ja zawsze chętnie pomogę.
ale jeśli ktoś idzie na łatwiznę, nie dość, że nie chce mu się wynająć fachowca -to jeszcze nie chce się nawet poczytać -tylko niech jaśnie panu inni wszystko wyjaśnią i za niego zrobią -to mnie wkurza.
odpowiedziałem jasno na pytanie. w mroźni nie wystarczy kostka brukowa beton czy ekstruder.
Więc i tak pomoc otrzymał.
I dodatkową radę żeby zamówił projekt -bo mroźnia to nie wychodek który wystarczy zbić z kilku desek.
a w ogóle -po jakiemu to "ekstruder" ? bo chyba nie po Polsku...
ekstruder -to taka maszyna do produkcji i spieniania tworzyw sztucznych... nie wiem po co On chce maszynę zakopywać...
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY