Dziś dopiero zauważyłem, że silnik wentylatora przy jednostce zewnętrznej jest 3 biegowy, co przy klimie on-off to spora zaleta, te moje mają po 12 lat i jeden wciąż sprawny w drugim poszła elektronika, bo kable poprzecierane i sterowanie dostało 230V. Jestem pod sporym wrażeniem, j.w. da się bez problemu rozebrać na ścianie bo panel jest z kilku części, czego na pierwszy rzut oka nie widać i spokojnie można wszystko naprawić czy wyczyścić bez demontażu, co w pomieszczeniach technicznych spora zaleta... do tego ten technical manual... tylko nie mam zdania co do sprężarek rotacyjnych: z opowieści wiem, że mniejszy odrobinę cop niż scrolle, ale za to dłużej żyją... co wiadomo producentom nie jest na rękę, wszelkie sugestie odnośnie czemu teraz wszystko jest na scrollach nie na rotacyjnych, rozbierałem już kiedyś taką, ale i te rozbiorę dla przypomnienia.
Ma ktoś taki technical manual do klimy na polskim rynku? Bo może są tylko ja głąb nie mam. Od teraz będzie mięć to dla mnie priorytetowe znaczenie, bo mnie kilka klim w tym sezonie przeczołgało, a taki manual, daje pewność po odpaleniu, że bez poprawek będzie
Ma ktoś taki technical manual do klimy na polskim rynku? Bo może są tylko ja głąb nie mam. Od teraz będzie mięć to dla mnie priorytetowe znaczenie, bo mnie kilka klim w tym sezonie przeczołgało, a taki manual, daje pewność po odpaleniu, że bez poprawek będzie
NO
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY