kibicL napisał(a):Naprawiłem chłodnię składową z wsadem 10-ciu ton kurczaków nie działającą od 6- miesięcy.Teraz ja jako Wit nadal naprawiam skutki fetoru związane z tą awarią.Powodzenia.Nie rzucaj procentami bo z tego co wynika propagujesz jazdę niespełnie sprawnym autem.Wracając do tematu cwaniaczku od inwerterów warto jeden temat zakończyć a drugi podjąć.Kiedyś pisałeś że nie ma sprężarek na prąd stały.Nagle przestałeś pisać wątpiąc w swoją wiedzę i zmieniłeś zdanie na temat bardzo sprytnie.Możesz uzasadnić swoją nagłą zmianę swojej teorii związanej z inwerterami.Ponoć byłeś pierwszym konstruktorem w polsce w modelarstwie.Jak wytłumaczysz brak wypowiedzi z twojej strony wiedząc że śledzisz na forum ten wątek?Czyżby przerósł wiedzę twoją?Jestem głąbem.Ty autorytetem w danej dziedzinie.Czy te silniki nie powinny mieć jakiś magnesów.Człowiek zawsze się uczy całe życie.Szkoda że życie istnieje tak krótko.Do babrania w gównie nie jest serwis odpowiedzialny za odbieranie CIEPŁA
Piszesz jak mały zgnieciony i zdeptany człowieczek... kompleksy masz? Ja wielki chłodnik nie wyczyszczę filtra od wody... to nie czyść, dobrze wit napisał, jest popyt jest i podaż... ważne żeby robić kompleksowo, dokładnie i uczciwie, nie zawsze za najniższą kasę
Ja to się pytam skąd się tacy biorą... nie pomogą, a tylko krytykują... zawsze źle... kiedy my znormalniejemy jako społeczeństwo? np tacy Włosi: wybrali Berluskoniego to bawili się na ulicach, świętowali... teraz odwołują... też świętują ^^ a co! każda okazja dobra... to w ramach równowagi na świecie musimy zawsze być anty?
NO
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY