p.obelix napisał(a):Panowie fachowcy na tym forum są zbyt zarozumiali jak by pozjadali wszystkie rozumy.
jak napisałeś -panowie fachowcy -to jest forum fachowe i dla fachowców.
i z fachowcami się tu dyskutuje. Kompletnym amatorom niechętnie udziela się porad -żeby nie mieć na sumieniu jak komuś stanie się krzywda.
tak samo jak żaden odpowiedzialny mechanik samochodowy nie poleci naprawy hamulców amatorowi
-ani...
-zapisz się na forum lekarzy kardiochirurgów. moja **** ma chore serce -na operacje by-pas czeka się 2 lata a i kosztuje.
-panowie lekarze -poradźcie mi jak samemu w domu przeprowadzić taką operację?
mam praktykę -co niedziela rozkrawam kurczaka na obiad. mam też szpulkę nici igłę i nóż kuchenny -jak będzie trzeba -to nawet jestem gotów zainwestować w żyletkę! no i mam flaszkę -kogo znieczulic -pacjenta -czy samemu wypić -żeby się ręce nie trzęsły?
Cholera -co za chamy z tych lekarzy -nie chcą poradzić jak metodą domową po amatorsku przeszczepić serce lub wykonać by-pas.
czujesz analogię?
po prostu wszedłeś nie tu gdzie trzeba.
poczytasz -popracujesz w tym fachu kilka lat -podyskutujemy.. a na razie pozostają fora dla amatorów. Tutaj to nie przedszkole. ani nie szkółka niedzielna.
tu możemy dyskutować o problemach chłodniczych -a nie nauczać w zakresie przedszkola chłodniczego.
raczej fachowcy nie radzą amatorom w sprawach gdzie łatwo o wypadek -aby nie mieć kogoś na sumieniu -i między innymi nie namawiamy do łamania prawa... bo sporo prac chłodniczych wymaga uprawnień.
Była najlepszą rada -zwróć się aby PC wykonał fachowiec. operacji na otwartym sercu też nie polecam robić samodzielnie... chyba, ze jesteś kardiochirurgiem.
a i była rada -odpowiedź na pytanie -była -choć właściwie nie powinno jej być.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY