kibicL napisał(a):NNie rzucaj procentami bo z tego co wynika propagujesz jazdę niespełnie sprawnym autem.Wracając do tematu cwaniaczku od inwerterów warto jeden temat zakończyć a drugi podjąć.Kiedyś pisałeś że nie ma sprężarek na prąd stały.Nagle przestałeś pisać wątpiąc w swoją wiedzę i zmieniłeś zdanie na temat bardzo sprytnie.
bardzo nie lubię jak cwaniaczkiem nazywa mnie ktoś kto jedynie mąci i rzadko kiedy coś konstruktywnego napisze. troszkę kultury. na gównie się z Tobą nie ślizgałem -ani brudzia nie piłem.
co do sprężarek chłodniczych na prąd stały -w ich sprawie nigdy nie zmieniłem zdania ani nie zwątpiłem w swoją wiedzę -bo w przeciwieństwie do Ciebie ja wiedzę posiadam. i teoretyczną -popartą stosowną szkołą i praktyczną -popartą wieloletnią praktyką.
przestałem pisać -bo nie lubię "kopać się z koniem" i bo praktycznie wszystko zostało napisane -a przerzucać się gównem z"cwaniaczkiem" nie zamierzam.
napisałem -kto chce niech wierzy -kto nie chce -jego prawo mieć inne zdanie. Jak się coś nowego KONSTRUKTYWNEGO pojawi w temacie -to podejmę dyskusję.
co do procentów -napisałem jakie są polskie realia -co wcale nie znaczy że to propaguję... -i nie wkładaj mi w usta własnych słów i osądów.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY