nie sprawdzałem -więc moja wypowiedź to przypuszczenia... powinno dać radę... jedynie może być zwiększona rozpuszczalność czynnika w oleju... a wiec pewne rozcieńczanie - rozrzedzenie oleju. wiec może być konieczność stosowania bardziej lepkiego oleju.
efekt uboczny i może być dość przykry.... olej estrowy pali się lepiej niż mineralny -sam z siebie jak spirytus... jak się go połączy z izobutanem -to będzie buzowac jak benzynka.
podobnie -wydzielający się z oleju czynnik -będzie się ostro palił przy lutowaniu... operowanie palnikiem będzie utrudnione/niebezpieczne... zwykłe przedmuchanie układu azotem może nie wystarczać...
czyli -powinno pracować poprawnie -ino kłopotliwe to będzie...
zaznaczam, że to są moje rozważania -i mogę się mylić. w praktyce tego nie ćwiczyłem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-01-03, 22:48:28 przez wit.)
efekt uboczny i może być dość przykry.... olej estrowy pali się lepiej niż mineralny -sam z siebie jak spirytus... jak się go połączy z izobutanem -to będzie buzowac jak benzynka.
podobnie -wydzielający się z oleju czynnik -będzie się ostro palił przy lutowaniu... operowanie palnikiem będzie utrudnione/niebezpieczne... zwykłe przedmuchanie układu azotem może nie wystarczać...
czyli -powinno pracować poprawnie -ino kłopotliwe to będzie...
zaznaczam, że to są moje rozważania -i mogę się mylić. w praktyce tego nie ćwiczyłem.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY