Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Kultura i "kultura" wypowiedzi.

8 Odpowiedzi, 8226 Wyświetleń

wit

2011-12-28, 23:58:36
Top użytkownik
kibicL napisał(a):............
Czy cwaniaczku zapytałeś o jaki region chodzi?Czy to urządzenie nowo zamontowane lub użytkowane bez zastrzeżeń od wielu lat w podobnych warunkach.a może nowo zamontowane z wadą fabryczną.Dlaczego cwaniaczku sądzisz że kapilara sobie nie poradzi skoro takie układy są starsze od ciebie a chłodzenie serwerowni istnieje wiele lat.A może ten sam klimatyzator zeszłego roku cwaniaczku wyrabiał się ale ze względu na niskie zbyt niskie temperatury cwaniaczku w tym roku nie daje rady.Dlaczego zakładasz coś z góry.Czy nie jesteś zbytnio ztemperowany aby się złamać pod wpływem ostrej temperówki?Czy nadal uważasz że tej zimy mamy nadal srogą zimę biorąc pod względem niskie temperatury?

Nie lubię obrażania ani określania kogokolwiek słowem cwaniaczek -zwłaszcza przez osoby z którymi brudzia nie piłem -i które zachowują się jak zwyczajny cham .

Niniejszym Koledzy oświadczam, ze od tego momentu nie polemizuję z kibicL -nawet jeśli chodzić będzie o merytoryczną dyskusję.

-i nie wypowiadam się w jakimkolwiek wątku w którym on zabierze głos.

Brak kultury wypowiedzi i określanie słowem "cwaniaczek" przegięło sprawę. Czekam -co z tym zrobi administracja.

Jeśli komuś odpowiadam -a w wątku później pojawi się jakakolwiek wypowiedź wspomnianego kibicL -dalej nie będę pisał ani radził w takim wątku. Jakakolwiek wypowiedź kibicL powoduje, że ja przestaję się w danym wątku wypowiadać. Czyli -jeśli "rady" udzieli kibicL na moją radę żaden pytający nie ma co liczyć...

Jakakolwiek wypowiedź kibicL automatycznie ruguje mnie z dyskusji.

A jeśli tak dalej będzie to wyglądać -to forum straci kolejnego uczestnika.

Poziom i kultura forum przestaje mi odpowiadać. Na razie jedynie ograniczam swoją obecność.
Jeśli tak dalej będzie wyglądać -to wycofam się z tego forum.

W przypadku częstego pojawiania się pod czyimkolwiek adresem wypowiedzi jak ta cytowana -w przypadku dalszego wzajemnego obrażania uczestników -nie wykluczam wykasowania wszystkich moich wypowiedzi.

Przykro mi Koledzy którzy staracie się pomóc innym lub którzy prosicie o pomoc. Jest tu wiele osób z którymi miło się dyskutuje i wymienia poglądy. Sporo osób szanuję i poważam.

Ale niestety są i osoby które każdą dyskusję potrafią "zatruć"

A ja niestety -jak i sporo innych czasem daję się podpuścić. I bywa, że w wyniku prowokacji ledwie kilku osób sporo osób zamiast dyskutować merytorycznie -przerzuca się "komplementami" -a forum zamiast miejsca spotkań specjalistów przypomina brudne bagno.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa