Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Świadectwo kwalifikacji

18 Odpowiedzi, 18362 Wyświetleń

wit

2012-01-22, 19:31:41
Top użytkownik
są eksternistyczne formy.

niby normalny kurs i egzamin -płatne za każdą część.
-ale niektóre osoby nie muszą uczestniczyć w kursie i mogą podejść do samego egzaminu. doświadczenie zawodowe + wykształcenie techniczne. i można przystąpić tylko do egzaminu.

ps. kiedyś -dawno... tak wyszło, że na moim pierwszym kursie chłodniczym -gdzie jakiś papier musiałem zdobyć... z powodu nieobecności jednego z prowadzących -przez kilkanaście godzin prowadziłem wykłady... potem zdawałem egzamin...

prawo było takie, że mogłem prowadzić wykłady na takich kursach -a nawet mogłem być członkiem komisji egzaminacyjnej.

Ale... bez zdania egzaminu osobiście nie wolno mi było wziąć przysłowiowego śrubokręta do reki. Musiałem skończyć kurs i zdać egzaminy...

"jakie może być najwyższe ciśnienie skraplania ?" -prawidłowa -i jedyna akceptowalna odpowiedź brzmiała... -"do czerwonej kreski"
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa