awax napisał(a):Ale -jeśli zwykłym noszeniem zarobi dla firmy np 10tysi to dlaczego ma dostać najniższą ? jeśli do firmy przynosi grosze -to i sam więcej groszy zarobić nie może...
Dlatego,że to zarobił szef ,który wiedział co i gdzie zanieść.
to niech szef zaniesie.
widziałem "noszących" co to niosąc drogi wykrywacz lub sterownik -potrafią go upuścić. też strata szefa? bo nie wiedział co dać do niesienia?
widziałem takich co 100kg jednostkę niosą po drabinach na rusztowaniu 3 pietra w górę.
albo po dwóch zwykłych drabinach opartych o krawędź dachu wnoszą VRV na ten dach piętrowego budynku... bo nie było miejsca żeby podnośnik lub dźwig podjechał... też powiesz, że to szef zarobił -mówiąc co i gdzie wnieść? są różne przypadki...
widziałem niosących w górach nosze z "ranną ofiarą" ... 6-ścio osobowa drużyna -czterech starszych gości w narożnikach noszy w pełnym biegu w terenie gdzie iść się nie dało czepiając się krzaków... i widziałem jak zmieniali się w tym pełnym biegu z dwoma rezerwowymi... nosze nawet na sekundę się nie zawahały ani nie zwolnili...
nasza sztafeta wymięka... też szef wiedział co (kogo?) i gdzie nieść? pewnie na dół -do karetki... ino to już inna branża...
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY