Wg mnie kolego powinieneś ustawić temp. końca tajania ok 5-7 st.C (temp. bezpieczna dla produktów spożywczych) i czas ok 45 min (+/- 5 min). I czas między tajaniami jak już ktoś napisał że 6godz.Jest to bezpieczne dla towaru i powinno poradzić sobie z odszronieniem parownika. Pozdrawiam Łukasz
Obecnie: Monter Urządzeń Chłodniczych/Serwisant DKA Polska
Poprzednio: Monter Urządzeń Chłodniczych w Roszak Chłodnictwo Klimatyzacja
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-02-12, 21:41:17 przez Łukasz89.)
Poprzednio: Monter Urządzeń Chłodniczych w Roszak Chłodnictwo Klimatyzacja
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY