aż tu nagle napisał(a):Powiem tak , jestem użytkownikiem klimatyzacji ,,troche ,,przerobionej by grzać nią dom, kiedys na początku wezwałe serwis renomowany w krakowie -pisałem o tym w innym temacie --- i co ? , wiedział tyle co nic , wiecej ja wiedziałem niż ON , wiec prosze nie piszcie ,------wezwać serwis-----
Jezeli ktoś chce coś zrobić sobie sam , niema lewych rąk , to chyba WY, serwisanci chyba przez to nie zbiedniejecie ze kilku klientów nieda wam zarobić bo i chyba tak to zrobią , zrobimy domowym sposobem , a to ze pytamy o sposoby .......to i tak chyba odpowiednie srodki chemiczne są dostepne dlawas .
dlatego odpowiedz w-g mnie powinna brzmieć ........
powinieneś to zrobićtym albo tym , ale te specyfiki posiada tylko serwiś , kazde inne tylko zaszkodzą , wybór nalezy do klienta
To może odpowiesz mi na pytanie,czy Twoim zdaniem ktoś kto zna przepisy ruchu drogowego i potrafi prowadzić samochód może poruszać się po drogach publicznych.?
Może właśnie nie byłoby takich serwisów jaki przyjechał do Ciebie gdyby działalność mógł prowadzić tylko wykwalifikowany chłodnik?,ten Twój pewnie uczył się z internetowych porad i może sam już porad udziela?.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY