Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Bezpieczne czyszczenie klimatyzacji

31 Odpowiedzi, 39883 Wyświetleń

awax

2012-03-01, 17:34:22
Top użytkownik
aż tu nagle napisał(a):Powiem tak , jestem użytkownikiem klimatyzacji ,,troche ,,przerobionej by grzać nią dom, kiedys na początku wezwałe serwis renomowany w krakowie -pisałem o tym w innym temacie --- i co ? , wiedział tyle co nic , wiecej ja wiedziałem niż ON , wiec prosze nie piszcie ,------wezwać serwis-----
Jezeli ktoś chce coś zrobić sobie sam , niema lewych rąk , to chyba WY, serwisanci chyba przez to nie zbiedniejecie ze kilku klientów nieda wam zarobić bo i chyba tak to zrobią , zrobimy domowym sposobem , a to ze pytamy o sposoby .......to i tak chyba odpowiednie srodki chemiczne są dostepne dlawas .
dlatego odpowiedz w-g mnie powinna brzmieć ........
powinieneś to zrobićtym albo tym , ale te specyfiki posiada tylko serwiś , kazde inne tylko zaszkodzą , wybór nalezy do klienta

To może odpowiesz mi na pytanie,czy Twoim zdaniem ktoś kto zna przepisy ruchu drogowego i potrafi prowadzić samochód może poruszać się po drogach publicznych.?
Może właśnie nie byłoby takich serwisów jaki przyjechał do Ciebie gdyby działalność mógł prowadzić tylko wykwalifikowany chłodnik?,ten Twój pewnie uczył się z internetowych porad i może sam już porad udziela?.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa