Daleczego tak sie dziwicie że człowiek chce sam coś zrobić po tym jak jest traktowany w innyhc instytucjach. Idzie do sklepu kupić coś do domu lub samochodu to sprzedawce niewiele może pomóc czy to się nadaje , pojedzie do autoryzowanego serwisu z naprawa samochodu to go zrobią w bambuko i jeszcze kupę kasy zedrą ( wiem z mojego przykładu) więc tak naprawdę nie można wierzyć nikomu , poza tym jak facet chce sobie wyczyścić sam klime to jego problem czy to zrobi dobrze czy źle . Psioczycie na niego że ma wezwać serwis itd. ale skoro facet się zraził to nikomu ni ufa wiec nie krytykujcie go tylko lepiej przemilczeć jeżeli nie chcecie pomóc . Skoro uważam że gość zadaje denerwujące mnie pytanie to poprostu na nie nie odpowiadam żeby nie tłumaczyć dlaczego po co . Ciekaw jestem czy każdy z was wzywa fachowca do każdej roboty jaką ma zrobić w domu. Czy żaden z was nie malował pokoju ? i choć wam sie udało napewno prawdziwy malarz zrobił by to lepiej a wy jednak chcelb mu odpieracie . To tak samo jak z kolega który tutaj sie pyta. Nie krytykujcie ludzi tylko można to w normalny soposób wytłumaczyć że,
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY