Cóż,trudno będzie o takie szkolenie,inna sprawa to czy Twoi szefowie mieliby zastępstwo na okres tego szkolenia?myślę,że pół roku praktyki mogłoby wystarczyć do przygotowania Ciebie do wykonywania przeglądów i bieżących czynności konserwacyjnych.
Pewnie i tak będziesz te przeglądy robił i może koszty,które będą musieli przeznaczyć na remonty i ratowanie instalacji pozwolą przejrzeć na oczy Twoim szefom.
Domyślam się,że przy tej ilości urządzeń jest tam również trochę automatyki i myślę,że cały czas jest coś co nie działa prawidłowo.
Napisz jeszcze jakie to uprawnienia zrobiłeś,które uprawniałyby Ciebie do pracy z układami o napełnieniu 100 kg?
Pewnie i tak będziesz te przeglądy robił i może koszty,które będą musieli przeznaczyć na remonty i ratowanie instalacji pozwolą przejrzeć na oczy Twoim szefom.
Domyślam się,że przy tej ilości urządzeń jest tam również trochę automatyki i myślę,że cały czas jest coś co nie działa prawidłowo.
Napisz jeszcze jakie to uprawnienia zrobiłeś,które uprawniałyby Ciebie do pracy z układami o napełnieniu 100 kg?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY