Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Rodzynek !!!! x3 Fujitsu multi 8

71 Odpowiedzi, 61734 Wyświetleń

Bobek

2012-03-11, 11:18:08
Użytkownik
crocens napisał(a):Bobek, ok, tylko nikt jeszcze ani słowem nie postarał się tego wytłumaczyć oprócz awaxa. Jestem ciekaw waszych opini. Wykażcie się wiedzą zamiast pisać bezproduktywne posty... też jestem ciekaw dlaczego w klimach nie trzeba syfonów a w innych układach tak.

To zapraszam na szkolenia, targi, konferencje, wyjazdy do producentów, spotkania branżowe, na szkolenia serwisowe organizowane przez dystrybutorów... To wszystko kosztuje i ani ja, ani nikt normalny nie będzie się tutaj bardziej zagłębiał w te wywody i przekazywał swojej wiedzy za darmo Wink Możesz mi zarzucić, że się wymiguję od odpowiedzi, masz takie prawo, ale tak jak napisałem powyżej, swoją wiedzę zostawię dla siebie i dla moich pracowników Smile

Część ludzi tutaj z uporem maniaka próbuje coś udowodnić i błysnąć, często odbiegając od tematu który został poruszony. Zgadam się, że w niektórych przypadkach trzeba zrobić pewne rzeczy na instalacji, ale mowa jest tutaj o konkretnym przypadku. Niestety rozmowa znowu zeszła na inny tor jak w większości postów na tym forum i zaczyna się tylko obrażanie...
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa