crocens napisał(a):Bobek, ok, tylko nikt jeszcze ani słowem nie postarał się tego wytłumaczyć oprócz awaxa. Jestem ciekaw waszych opini. Wykażcie się wiedzą zamiast pisać bezproduktywne posty... też jestem ciekaw dlaczego w klimach nie trzeba syfonów a w innych układach tak.
To zapraszam na szkolenia, targi, konferencje, wyjazdy do producentów, spotkania branżowe, na szkolenia serwisowe organizowane przez dystrybutorów... To wszystko kosztuje i ani ja, ani nikt normalny nie będzie się tutaj bardziej zagłębiał w te wywody i przekazywał swojej wiedzy za darmo
Możesz mi zarzucić, że się wymiguję od odpowiedzi, masz takie prawo, ale tak jak napisałem powyżej, swoją wiedzę zostawię dla siebie i dla moich pracowników
Część ludzi tutaj z uporem maniaka próbuje coś udowodnić i błysnąć, często odbiegając od tematu który został poruszony. Zgadam się, że w niektórych przypadkach trzeba zrobić pewne rzeczy na instalacji, ale mowa jest tutaj o konkretnym przypadku. Niestety rozmowa znowu zeszła na inny tor jak w większości postów na tym forum i zaczyna się tylko obrażanie...
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY