Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

SIEMANKO WSZYSTKIM!!! WRÓCIŁEM(SPOKANIE POSEZONOWE)

140 Odpowiedzi, 152179 Wyświetleń

mentor12

2012-03-27, 17:59:46
Top użytkownik
bxz napisał(a):Nie wyłapałeś politycznej ironii... dawno już powinniśmy wyjść z UE...
jak wprowadza certyfikaty i kary duże, żadna firma sobie nie pozwoli ich nie mieć, ceny wzrosną...
im wieksza róznica w cenie, tym większa pokusa dla szarej strefy... im wiecej zostaje w kieszeni gdy nie placisz podatkow, zusu i jeszcze tych certyfikatówtym wieksza pokusa... to tylko mlyn na wode... znowy bedzię tak jak w 90 ze to super biznes, a rynek jest już nasycony i będzie coraz ciężej.
czyli co ktoś kto nie bedzie miał certyfikatu nie kupi splita już napełnionego? może zaczną puste sprzedawać? nie kupię freonu? chyba w innym kraju żyjemy... ja mam R12 od ręki do kupienia...

nie czytalem, bo tyle temu miała wejśc w życie, to niedlugo UE karami postraszy to na prędkości ktoś coś wymyśli, bo na ustawę pewnie jesteśmy nieprzygotowani... więc nie zajmuje sobie tym glowy... przykre ale tak to u Nas działa, a jak wejdzie, to się będę martwił

co do wypowiedzi mentora, to jest mi ciebie żal i moim zdaniem za taką wypowiedź antysemicka powinieneś mieć tu bana dożywotniego, faszyzm i nazizm żerował właśnie na takiej tępej głupocie. Jest mi wstyd, że mamy takich obywateli.
A mi jest wstyd że mamy obywateli którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem.
"Wszelka innowacja nie jest zasługą badań rynkowych ani starannie dobranych grup dyskusyjnych, ale dziełem rozzłoszczonych ludzi."

Tom Peters
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa