Wydawalo mi sie ze rozruchy maja swoje numery i sa dedykowane do danej sprezarki!
Nie dorobilem sie jeszcze swojej graciarni bo od roku jestem na swoim!
U mojego dostawcy sprzetu i czesci dowiedzialem sie ze do Aspery ostatnio trudno dostac rozruch ale postaraja sie cos zalatwic!
Co do internetu to mam wrazenie ze zrobilo sie takie smieciowisko ze czesto krotkie info z forum pomaga zaoszczedzic duzo czasu i nerwow.
Pozdrawiam!
Dzieki barbie!
Robert
p.s pacjent to Aspera NB1116Z
Ładnie chodzi ale sie przegrzewa i do ostygniecia stoi!
Pewnie to juz jej koniec ale potrafi godzine ładnie chodzic i chłodzic wiec klijent nie daje wiary ze sie zaciera.Pewnie sie skonczy wywaleniem temika i czekaniu na zgon ale co szkodzi wymienic termik ktory mogl dostac bo to pizzernia i od niedawna zaczeli czyscic skraplacz z maki!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-03-29, 19:41:24 przez miezala5.)
Nie dorobilem sie jeszcze swojej graciarni bo od roku jestem na swoim!

U mojego dostawcy sprzetu i czesci dowiedzialem sie ze do Aspery ostatnio trudno dostac rozruch ale postaraja sie cos zalatwic!
Co do internetu to mam wrazenie ze zrobilo sie takie smieciowisko ze czesto krotkie info z forum pomaga zaoszczedzic duzo czasu i nerwow.
Pozdrawiam!
Dzieki barbie!
Robert
p.s pacjent to Aspera NB1116Z
Ładnie chodzi ale sie przegrzewa i do ostygniecia stoi!
Pewnie to juz jej koniec ale potrafi godzine ładnie chodzic i chłodzic wiec klijent nie daje wiary ze sie zaciera.Pewnie sie skonczy wywaleniem temika i czekaniu na zgon ale co szkodzi wymienic termik ktory mogl dostac bo to pizzernia i od niedawna zaczeli czyscic skraplacz z maki!
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY