Ale nie każdy kto prowadzi działalność czy sprzedaje jest płatnikiem VATu i nie może wystawić FV... to chyba wiesz... więc jak ktoś pisze że nie wystawia FV nie znaczy że sprzedaje nielegalnie... To że FV jest potwierdzeniem legalności pochodzenia to też nieprawda...
Mnie też wiejscy monterzy odbierają kasę, ale nie możesz każdego z forum oskarżać o złodziejstwo, a może moje ceny dla 20 osobowej firmy to też psucie rynku? nie tędy droga... Jasno nie odpowiedziałeś na konflikt interesów... nikt nie jest idealny, a rynek ciężki i nasycony, bo w '90 poszła fama, że to super kasa na tym jest... i do tego dystrybutorzy działający na zasadzie: byle sprzedać.
Jeśli będzie to 250 PLN a gdzie indziej więcej i będzie mi się opłacało przyjechać to przyjadę choćby Cię poznać
Ale takimi skrajnymi wypowiedziami naprawdę nasuwa się pytanie kogo interesów bronisz...
Niestety nie stać mnie na włączenie się do pracy Stowarzyszenia, nie mam wykształcenia, doświadczenia... a szkoda bo to że łatwo krytykować to prawda... jak tylko uda Ci się zbić cenę tego certyfikatu do tej kwoty to jeszcze z flaszką przyjadę
Mnie też wiejscy monterzy odbierają kasę, ale nie możesz każdego z forum oskarżać o złodziejstwo, a może moje ceny dla 20 osobowej firmy to też psucie rynku? nie tędy droga... Jasno nie odpowiedziałeś na konflikt interesów... nikt nie jest idealny, a rynek ciężki i nasycony, bo w '90 poszła fama, że to super kasa na tym jest... i do tego dystrybutorzy działający na zasadzie: byle sprzedać.
Jeśli będzie to 250 PLN a gdzie indziej więcej i będzie mi się opłacało przyjechać to przyjadę choćby Cię poznać
Ale takimi skrajnymi wypowiedziami naprawdę nasuwa się pytanie kogo interesów bronisz...Niestety nie stać mnie na włączenie się do pracy Stowarzyszenia, nie mam wykształcenia, doświadczenia... a szkoda bo to że łatwo krytykować to prawda... jak tylko uda Ci się zbić cenę tego certyfikatu do tej kwoty to jeszcze z flaszką przyjadę
NO
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY