Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Termometr

32 Odpowiedzi, 26004 Wyświetleń

awax

2012-04-02, 12:21:12
Top użytkownik
stefanbud napisał(a):Witam
Tak. Za każdym razem jak pisze ,,nie chce być złośliwy...''

Ja też potrafię zainstalować każdy klimatyzator, pompę ciepła i do tego wykonać instalację grzewczą wspieraną przez system solarny. Z tą różnicą że ja nie czepiam się chłodniarzy którzy montują pompy ciepła i wykonują instalacje grzewcze. Przecież Grzejnik mogło by brzmieć dumnie, nie kolego Prezesie.

Pozdrawiam

Gratuluję,Widzisz ja nie mogę jeszcze powiedzieć,że potrafię profesjonalnie serwisować instalacji grzewczej i otwarcie się do tego przyznaję.Do tych instalacji biorę podwykonawców z doświadczeniem.Przykładowo w najbliższy piątek takie prace na kotłach Buderus w Szczecinie będzie dla mie wykonywała firma z Koszalina.Może Ty Masz stosowne uprawnienia i podjąłbyś się opieki serwisowej tych urządzeń.Podobnie w Gdańsku tyle,że Viessman.Ja robię jedynie to na czym się znam.
Co do pomp ciepła to zajmuję się nimi z wyłączeniem zewnętrznej instalacji grzewczej..
Swoją drogą to "grzejnik" a raczej energetyk brzmi dumnie.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa