W moim regionie jest mnóstwo firm instalacyjnych z różnymi cenami za montaż , wiem że każdy ma prawo ustalać sobie ceny jak mu wygodnie i nawet mnie to nie rusza bo wychodzę z założenia że ja nie muszę wszystkiego robić a klientowi który pokazuje mi ofertę firmy o połowę niższą od mojej życzę powodzenia.
Ja nie współpracuję z dystrybutorami którzy sprzedają urządzenia wszystkim z max rabatem, i nie wierzę w to by firma montująca za 200 zł przyjeżdżała na wezwania gwarancyjne, mam spore doświadczenia w tej dziedzinie i często naprawiam obce urządzenia na gwarancji oczywiście odpłatnie, powód najczęściej jest taki że albo firmy już niema albo firma zbywa klienta
Ja nie współpracuję z dystrybutorami którzy sprzedają urządzenia wszystkim z max rabatem, i nie wierzę w to by firma montująca za 200 zł przyjeżdżała na wezwania gwarancyjne, mam spore doświadczenia w tej dziedzinie i często naprawiam obce urządzenia na gwarancji oczywiście odpłatnie, powód najczęściej jest taki że albo firmy już niema albo firma zbywa klienta
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY