Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Ceny czynników

41 Odpowiedzi, 34265 Wyświetleń

awax

2012-04-11, 06:23:41
Top użytkownik
freegass napisał(a):Dzięki, zapoznałem się. To czy L...e sprowadza gazy pod własnym szyldem, czy przez spółki zależne - mi nic do tego (chociaż wydaje mi się ,że sugerujesz iż L...e jest wręcz pośrednikiem a nie importerem - cóż, kto wie...). Dla mnie liczy się, że używam pewnego materiału oraz, że mam ich skład w mojej wsi i każdą ilość praktycznie każdego gazu na zawołanie. Inną zupełnie sprawą jest koszt jego pozyskania. W obliczu nagich faktów okazuje się, że cenowo oferta L...e jest średnio atrakcyjna mówiąc oględnie...
Z tego co jest mi wiadome to Linde zaopatruje się z tego samego zródła ,które Tobie wysłałem.
Jeżeli chodzi o dostępność to oni sami dowożą.Ponadto mam możliwość odbioru interwencyjnego w każdym miejscu w kraju 24h/dobę.Jest to potwierdzenie,że jako Stowarzyszenie możemy wiele zyskać.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa