Dzięki Bogdan za poparcie.
Jest mi niezręcznie prosić osoby,które potwierdziły przyjazd
aby o tym informowały na forum.Zapewniam,że jest wśród nich
większość Kolegów,którzy na tym forum udowodnili że są doświadczonymi
fachowcami.
Nie oznacza to ,że aby przyłączyć się do Centrum trzeba mieć bardzo duże doświadczenie.
Stowarzyszenie jest właśnie m.in.po to aby pomóc w zdobywaniu tego doświadczenia.
Często spotykam się z opiniami iż ja muszę coś z tego mieć.Otóż oświadczam,że nie osiągam
żadnych korzyści materialnych z Centrum i najłatwiej chyba przekonać się o tym przystępując do niego.
Jeżeli tego nie zrobimy to w dalszym ciągu w naszym imieniu wypowiadać się będą handlowcy i organizacje szkolące.Nie chodzi mi o konfrontacje z nimi,lecz o współpracę na PARTNERSKICH zasadach.
Niezależnie od wszystkiego warto chyba poznać się osobiście???
Pozdrawiam
Jest mi niezręcznie prosić osoby,które potwierdziły przyjazd
aby o tym informowały na forum.Zapewniam,że jest wśród nich
większość Kolegów,którzy na tym forum udowodnili że są doświadczonymi
fachowcami.
Nie oznacza to ,że aby przyłączyć się do Centrum trzeba mieć bardzo duże doświadczenie.
Stowarzyszenie jest właśnie m.in.po to aby pomóc w zdobywaniu tego doświadczenia.
Często spotykam się z opiniami iż ja muszę coś z tego mieć.Otóż oświadczam,że nie osiągam
żadnych korzyści materialnych z Centrum i najłatwiej chyba przekonać się o tym przystępując do niego.
Jeżeli tego nie zrobimy to w dalszym ciągu w naszym imieniu wypowiadać się będą handlowcy i organizacje szkolące.Nie chodzi mi o konfrontacje z nimi,lecz o współpracę na PARTNERSKICH zasadach.
Niezależnie od wszystkiego warto chyba poznać się osobiście???
Pozdrawiam
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY