bxz napisał(a):Nie wiem który, ale wiem, że tak to się skończy....Nie zarzucam Ci,że nie wstępujesz do Centrum (to nie jest moja organizacja,Stowarzyszenie nie może być prywatne).Wstąp do jakiejkolwiek,albo utwórz nową.
żarówki "nie do użytku domowego" ...
ta decyzja będzie tak samo kontrowersyjna jak z żarówkami, bo te "eko" są wyrzucane do zwykłego śmietnika robią więcej szkody jak zwykłe...
Nie zarzucaj mi, że nie wstępując do Twojej organizacji działam na szkodę branży... taką postawą nie zaskarbiasz sobie zwolenników... poczekam, popatrzę jak się to będzie rozwijać, wtedy zdecyduję... nie każdy musi stanowić prawo...
ja bym wybrał Daikina.
Postawa "postoję,zobaczę,jak mi się będzie opłacało to wstąpię"jest dla mnie niezrozumiała.Gdybym kiedyś ja i moi Koledzy stał z boku i czekał to teraz wszyscy byśmy stali na baczność niczym Kubańczycy.
Jeżeli stoisz i czekasz to nie Masz najmniejszego prawa oceniać innych,którzy coś chcą zrobić.Ja z pewnością nie zamierzam stać i przyglądać się jak inni mną usiłują manipulować.Może nie wygram,ale nie będę miał sobie do zarzucenia,że nie próbowałem.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY