Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

witam

24 Odpowiedzi, 18679 Wyświetleń

awax

2012-06-04, 18:57:12
Top użytkownik
Irek,nie zostałeś "zjechany".Jeżeli Chcesz dowiedzieć się co będzie na szkoleniu KCICHIK to Stowarzyszenie posiada stronę www oraz telefon.
Co do certyfikatu ,który otrzymałeś to jest to certyfikat firmy ,w tym wypadku firmy oponiarskiej i wyposażania warsztatów.Jako certyfikat ma on równe znaczenie jak taki,który otrzymałbyś od np. Piekarni "Bułeczka"z Wąchocka.Jeżeli ze szkolenia wyniosłeś konkretną wiedzę to to jest wartościowe.Nawet piekarnia może zorganizować szkolenie jeżeli skorzysta z pomocy kwalifikowanych Instruktorów.
KCICHIK jest wpisane na listę Ministerstwa Gospodarki i tym różni się wydawany przez Centrum certyfikat.
Oczywiście część tematów na szkoleniu w Centrum jest podobna do tych,które wskazałeś ponadto znaczny nacisk kładziemy na praktyczne zajęcia oraz porady wynikające z wieloletniego doświadczenia.
Nie twierdzę,że tylko szkolenia w KCICHIK są dobre,jednak ja studia kończyłem na Politechnice i nie bardzo chciałbym kończyć ten kierunek w np.Akademii Rolniczej ,czy ASP.
Fajnie,że wyjaśniłeś kwestię Twoich cen.Rozumiem,że jest to niejako usługa promocyjna ,która ściąga Ci Klienta i zarabiasz na Swoich usługach dodając niejako gratis serwis klimatyzacji.No cóż,może ja zacznę przy serwisowaniu klimy wymieniać za darmo opony?Można to robić równolegle.
Proszę napisz mi gdzie tanio kupić dobre urządzenie do zmiany i wyważania opon???Będę to robił jako awax,a szkolenia w tym kierunku zaliczę w KCICHIK.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa