Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

OLEJ do R 600

40 Odpowiedzi, 46605 Wyświetleń

awax

2012-06-12, 20:54:56
Top użytkownik
benek_54 napisał(a):Awax Ty Facet jesteś lepszy jak najlepszy detktyw ale tylko w krytykowaniu innych,dlaczego nie udzielasz cennych porad aby pomóc,w końcu chyba po to jest to forum.
Benek,krytyka również jest potrzebna.
Co do porad to nigdy ich nie odmawiam jeżeli są skierowane do któregoś z Kolegów z branży.W miarę możliwości zawsze pomagam,na priv,telefonicznie lub na subforum dla członków KCICHIK.Nie wymagaj ode mnie abym doradzał w szczegółach osobom przypadkowym lub użytkownikom bawiącym się w "zrób to sam".
Jestem zdania,że jest to szkodliwe dla branży.
Moja krytyka jest natomiast kierowana do osób,które poza oczekiwaniem na porady nie robią nic żeby się czegokolwiek nauczyć.
Jeżeli pracujesz w branży to w każdej chwili możesz zadzwonić i jeżeli nie ja to znajdziemy wśród członków Centrum kogoś kto będzie w stanie pomóc w większości problemów.Nawet nie wymagamy zapisania się do Stowarzyszenia.
Pozdrawiam
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa