awax napisał(a):To ja powinienem się uczyć od Ciebie a nie odwrotnie.To ja powinienem zadawać pytania a nie ty?To ja powinienem chłonąć wiedzę od Ciebie a nie odwrotnie.To ty jesteś ALFĄ i OMEGĄ i to ty jesteś prezesem a nie ja.mentor12 napisał(a):Po raz kolejny mnie nie słuchasz.Uruchom układ i go oceń Gdy będzie mało to pompa da znać dając sygnał o różnicy ciśnienia.A ta wyłączy cały układ jako zabezpieczenie poprawnego smarowania Barbie zapewne zna różnicę powodującą zatrzymanie układu.Barbie abyś się nie motał to jest różnica pomiędzy ciśnieniem pompy olejowej a ciśnieniem w karterze sprężarki.W czasie dając szansę pompie olejowej i karterowi na stabilizację.Dlatego czasami poprawiam błędy podłączenia pokroju twojego prafesjonalizmu gdzie tacy jaj ty nie dają szansy rozruchu układu chłodniczego.
Tak z czystej ciekawości,jaka pompa da znać dając sygnał o rodzaju ciśnienia????
"Wszelka innowacja nie jest zasługą badań rynkowych ani starannie dobranych grup dyskusyjnych, ale dziełem rozzłoszczonych ludzi."
Tom Peters
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-06-09, 19:06:36 przez mentor12.)
Tom Peters
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY