Cały czas instaluje i serwisuje Mitsubishi Electric i moge powiedziec ze są OK chociaż widać ze zaczeli oszczędzać na materiałach widac to dokładnie na kasetach w tym sezonie.
HEAVY INDUSTRIES daaaawno nie widzialem nowego systemu, jak juz to tylko jakies stare na servisie. I tez nie moge powiedzieć złego słowa o nich. Zazwyczaj były zasyfione w jakichś serwerowniach i przez to sie lodziły.
HEAVY INDUSTRIES i ELECTRIC to 2 różne firmy produkujące pod flaga Mitsubischi
Nie moge Ci sie wypowiedzić o Heavy bo jako takich nie znam ale z ręka na sercu mogę Ci polecic Electrica choć z tego co mi sie wydaje(MSC-GA25VB / MU-GA25VB) jest seria 2005. (moze lepiej cos dorzucic i lyknać cos z Inverter Heat Pump jesli potrzebujesz ciepła)
W nowszych modelach jest lepiej z dostepem do wirnika w tych starszych trzeba czasem cos wyciac zeby wirnik wyczyścić
a w nowych wszystko sie ladnie otwiera.
ale jesli Ci to rybka to to i to bedzie napewno dzialalo poprawnie.
pozdrawiam
HEAVY INDUSTRIES daaaawno nie widzialem nowego systemu, jak juz to tylko jakies stare na servisie. I tez nie moge powiedzieć złego słowa o nich. Zazwyczaj były zasyfione w jakichś serwerowniach i przez to sie lodziły.
HEAVY INDUSTRIES i ELECTRIC to 2 różne firmy produkujące pod flaga Mitsubischi
Nie moge Ci sie wypowiedzić o Heavy bo jako takich nie znam ale z ręka na sercu mogę Ci polecic Electrica choć z tego co mi sie wydaje(MSC-GA25VB / MU-GA25VB) jest seria 2005. (moze lepiej cos dorzucic i lyknać cos z Inverter Heat Pump jesli potrzebujesz ciepła)
W nowszych modelach jest lepiej z dostepem do wirnika w tych starszych trzeba czasem cos wyciac zeby wirnik wyczyścić
a w nowych wszystko sie ladnie otwiera. ale jesli Ci to rybka to to i to bedzie napewno dzialalo poprawnie.
pozdrawiam
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY