Według mnie pytanie to jest typu "mam 20 tyś. i chce kupić auto, jakie lepsze Audi czy Toyota? " . I tu oczywiście jest szerokie pole do popisu dla zwolenników jednej i drugiej marki, wiadomo, Toyota ma swoje wady i zalety tak samo jak i Audi. Wydaje mi się, że podobnie jest z omawianymi kombajnami, ciężko stwierdzić jednoznacznie że jeden model bije na głowę wszystkie pozostałe pod każdym względem. A Pan moderator wyraźnie napisał " Jaki kupisz powyżej 10.000 taki będzie dobry ".
Osobiście tez pracuję z powodzeniem na samych manometrach, ważniejsza wiedza niż sprzęt.
Z tego co pamiętam był rok temu na forum przypadek, gdy niedoświadczony serwisant na dobrym kombajnie kilkukrotnie odsysał czynnik z układu i następnie przy nabijaniu dodawał olej, potem była wielka niewiadoma czemu sprężarka chodzi ale klima nie chłodzi?
Osobiście tez pracuję z powodzeniem na samych manometrach, ważniejsza wiedza niż sprzęt.
Z tego co pamiętam był rok temu na forum przypadek, gdy niedoświadczony serwisant na dobrym kombajnie kilkukrotnie odsysał czynnik z układu i następnie przy nabijaniu dodawał olej, potem była wielka niewiadoma czemu sprężarka chodzi ale klima nie chłodzi?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY