awax napisał(a):Ja wnioskuję że średnica inna.Żadnej wzmianki o długości jak na moje nie widzę.a może zapytasz się najpierw o długość rur Chyba to ważne NIE !!!!adamdud napisał(a):następny mentor12 a może zapytasz się najpierw o długość rurChyba to ważne NIE !!!! A potem pisz i doradzaj innym. Co tu się dzieje na tym forum masakra szkoda czasu chyba do awax-a trza przystąpić na dobre
Zapraszam.
Fakt,że teraz przeważają naiwne pytania i włosy jeżą się na głowie na myśl jak wielu amatorów pracuje pod szyldami SERWISU.
Mam nadzieję,że część tych pytających poza korzystaniu z porad na forum stara się chociaż poznać podstawy termodynamiki.
Masakra jest natomiast wtedy gdy odpowiedzi udzielane są przez osoby początkujące co często wprowadza w błąd.
Pozdrawiam i zapraszam wszystkich,którzy chcą podnosić swoje kwalifikacje oraz tych ,którzy nie boją dzielić się własnymi.
"Wszelka innowacja nie jest zasługą badań rynkowych ani starannie dobranych grup dyskusyjnych, ale dziełem rozzłoszczonych ludzi."
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
Chyba to ważne NIE !!!! A potem pisz i doradzaj innym. Co tu się dzieje na tym forum masakra szkoda czasu chyba do awax-a trza przystąpić na dobre