Panowie sprawa wygląda tak w moim trzy letnim suzuki po zimie klima przestała chodzić pojechałem do człowieka który by uzupełnił mi czynnik. Ale teraz tak, zaznaczam że warsztat w którym nabijałem ma nową maszynę i pierwszy sezon, zero doświadczenia. Po prostu nabija jeśli coś nie tak to rozkłada ręce. procedura wyglądała tak, podłączyli samochód pod maszynę odciągnęli resztki gazu układ przeszedł test szczelności nabił co tam trzeba no i kazali mi włączyć silnik i klimatyzacje wszystko poszło ok, klima się niby załączyła, wiatrak chodził ale powietrze nie schłodzone a na maszynie obydwie wskazówki chyba od ciśnienia szalały góra dół z prędkością światła. No i cała historia (w samochodzie upał) Może ktoś się z tym spotkał i potrafi powiedzieć co wymienić na sto procent bo tam w zakładzie gdzieś podzwonili no i powiedzieli(nie chce wrazie czego błędnie naprowadzać odpowiedzi) , ale bez przekonania. A to nowy samochód, brak zamienników tylko serwis więc nie chce kupować nie tanich części na chybił trafił. POMÓŻCIE
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Klimatyzacja załancza się ale nie chłodzi
7 Odpowiedzi, 7195 Wyświetleń| Wiadomości w tym wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY