klimatolog napisał(a):Proszę nie łap mnie stefan za słówka.Bo ścislej to 4.4K Analogowo to mierzę od wielu lat.Nigdy się nie zawiodłem.Nie zmienia to sytuacji że podane wyniki wskazują na przepełnienie.Nie drwij z analogów.Bo gdyby nie one cyfrowe by nie istniały.Cyfrowe skalowane są według analogowych.A w kynologii wiadomo co to oznacza jeden za drugim.Dlaczego zbyt szybko gruzujesz moje posty idąc po trupach?Uprzedzenie?Niech niektórzy zaczną naukę cięcia metalu piłką ręczną a póżniej te nowsze technologie.Testo w niektórych rękach to samozagłada.Coś jak szlifierka kątowa.Jeszcze raz odpowiadam.Odpowiedziałem według 1-postu licząc że pytający to fachowiec.A twoja zaczepka w temacie by najmniej nie na miejscu.Witam
Też Pozdrawiam.
Podjąłem temat bynajmniej bez chęci dokuczania Tobie. Nie chodzi mi o różnice w interpretacji pomiaru tylko o to że kolega piszący post, podał nam wyrywkowe dane i pyta czy dobre. Dodał do nich stek niepotrzebnych parametrów. Jestem pewien że nie zmierzonych równocześnie w tym samym czasie. Po za tym uważam tak jak napisałem że jeżeli już ktoś inwestuje w drogi elektroniczny manometr to powinien wydusić jeszcze parę złotych na wyższy model z większymi możliwościami.
Wierz mi, jestem ostatni na tym forum który chce drzeć koty z Tobą.
Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY