awax napisał(a):erniiii ja nie wierzę w to co piszesz.na max nadmuchu mam ok 9st na minimalnym nadmuch temp spada do 7,5-8C
Jeżeli z kratek masz 8C na max nadmuchu to jest OK.
Myślę,że sobie jaja robisz.
Zapraszam do siebie i udowodnię Ci,że coś nie tak opisałeś.
to wnioskuje ze temp ok? dlaczego pisaliście ze powinny wynosić 4-6?
Szyby zamykam PANOWIE

Co z tego ze auto ma 16lat? Ale ma klime wiec ma działąć!!! w moim aucie wszystko inne działa, luzów w zawieszeniu nie mam, prowadzi sie super i co z tego ze ma 16lat jesli ani grama rdzy, jezdzi jak nowe (oczywiście nowe z 96roku). Nie widze związku z tym ze ma juz pare latek i duzy przebieg...
Cytat:Po około 15min. klimatronik zwolnił obroty wentylatora bo temp.wewnątrz auta dobijała do zadanych 16 C.no u mnie jest to samo! jak wlacze klimatronik a nie ustawienia manualne to jak dam na 17 najmniej jak sie da to potem klima zwalnia to minimium ze niby to 17mam tak? ale tyle nie jest bo termometr lezy i widze na nim ze jest 30-35st we wnętrzu, mierzyjes termometrem? I co naprawde masz te 16? bo wątpie, klima zwalniać moze ale to nie znaczy ze w środku jest tyle stopni
Zapytam sie jeszcze raz, klime dajecie bezpośrednio na siebie tz nadmuch? Czy nie? Jak tak dam to problemu z klimą niema bo owszem jest chłodno ale tak sie nie robi podobno.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY