Cytat:Czego Ty jeszcze oczekujesz?już dawno napisałem,że jeżeli na maksymalnym nadmuchu masz 8 do 9 C to znaczy,że klima jest OK.nawet ponizej 8C ale przy temp na zewnątrz 18-20C i w cieniu, w pelnym słońcu i w 30C jest kilkanaście C
Cytat:erniiiiiii jesteś ciężki jak ołów.Poziomy nadmuchu (prędkości powietrza) sprawdza się przyrządem a nie wybiorczym przestawieniem przełącznika na pulpicie samochodu.Skąd wiesz że te 8 stopni dotyczy maksymalnego nadmuchu?Bo cyferka na pokrętle na to wskazuje?Moim zdaniem nie.Czy wiesz ile powietrza powinno przepływać na ustawieniu na maksa?a co ma zakłócać przepływ? filtra kabinowego nie mam na wyposażeniu mimo ze mam klimatronik, zresztą jakby powietrze wiało szybciej niz wieje to był nie miał 8 a np 12C bo jak przestawie nawiew z max 5 na min 1 to mi temp spada az do 7,3C z 8-9C
radekklimat no to wg tej tabelki mam ok i to w dolnych granicach normy, jednak naczytalem sie na necie to ludzie piszą ze mają po 1,5-4C inni 5-6C a pozej 6C to juz ze niby klima do nabicia to co nie znają sie? mają inne termometry, klimy?
To teraz pytanie za 100pkt to dlaczego mimo ze klima niby ok działa to we wnętrzu nie moge zbic temp? Bo co pracuje na maxa a na termometrze prawie 30C na dworze tyle samo albo i mniej.
sprezarka na początku właczałą sie na 6s i nie pracowala 6s a potem właczała sie na 10s i nie pracowala 10s, niekiedy po 15s pracowala i 15-20s nie pracowala w takich cyklach dlaczego? i dlaczego raz pracuje w cyklach po 6s a raz po 15s? Chodzi mi o to ze np 10s pracuje odlacza sie na 10s i znów i tak w kółko, czemu tak sie dzieje?
Serdeczne dzięki Panowie
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY