Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

25metrów instalacji, potrzeba uzupełnienia oleju ?

23 Odpowiedzi, 19806 Wyświetleń

CoolMatic

2012-09-11, 17:03:18
Nowy użytkownik
Witam Stefanbud.
Dziękuje za odp.
Tak myślałem, ale wole się upewnić bo to serwerownia i na tym obiekcie nie chce mieć żadnych problemów Smile

Co do Testo to wygląda to tak.
Mimo tego co pisałeś w innych postach plus wypowiedzi i rysunki (NEW JERSY) co do podłączenia węża i termopary... jakoś odczyt był bardzo dziwny (ze strony niskiego na termoparze) urządzenia on/off wiec jakoś odpuściłem ten temat i wybieram się na jakieś FACCHOWE szkolenie, bo albo ja czegoś nie rozumie, albo moje testo było uszkodzone. Obecnie dwa tyg.temu testo pojechało do serwisu bo stała się dziwna rzecz, że oprawa zaworowa się zablokowała i działała tylko w jedną stronę czyli odczyt ciśnienia z możliwością uzupełnienia czynnika, ale już w drugą stronę nie szło czyli próżnia. Napisali po trzech dniach z serwisu w Warszawie, że odsyłają do niemiec bo nie są w stanie się uporać z tym problemem. Oczywiście mają ję również skalibrować i jak już je dostane z powrotem będę testował robił zdjęcia, a może filmik i napewno jakiś temat założę. Tym czasem pozdrawiam.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa