Witam.
PYTANIE BRZMIAŁO
nie pytałem jak można realizować układy olejowe i nie na temat projektantów tanich czy drogich . nie o powrocie oleju -tylko o oryginalne systemy podziału oleju linde.
konkretnie o LINDE.
Kolego Klimatolog -byłbym wdzięczny za niezaśmiecanie wątku różnymi "filozofiami"...
jeśli większość robi się nie na temat -to cały temat wątek usunę. mogłoby być jako wiedza dla innych najwyżej nie będzie.
Dziękuję Kolegom freegass, awax, crocens -którzy radzili na temat i wnieśli merytoryczną wiedzę...
PYTANIE BRZMIAŁO
wit napisał(a):potrzebne mi jakieś informacje, instrukcje o regulacji i ustawianiu systemów dystrybucji i rozdziału oleju w zespołach wielosprężarkowych (powerpack) linde
jakie macie opinie o systemie olejowym linde (tzw "ufo" na ssaniu) ?.....
proszę o odpowiedzi na temat...
nie pytałem jak można realizować układy olejowe i nie na temat projektantów tanich czy drogich . nie o powrocie oleju -tylko o oryginalne systemy podziału oleju linde.
konkretnie o LINDE.
Kolego Klimatolog -byłbym wdzięczny za niezaśmiecanie wątku różnymi "filozofiami"...
jeśli większość robi się nie na temat -to cały temat wątek usunę. mogłoby być jako wiedza dla innych najwyżej nie będzie.
Dziękuję Kolegom freegass, awax, crocens -którzy radzili na temat i wnieśli merytoryczną wiedzę...
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY