nie zamkne bo bede mył i prał. podkreślam że klima maa być dodatkowym pieniądzem
szkolenie mam załatwione jak kupie stacje bedzie przeszkolenie z jej obsługi
we wtorek przyjezdza do mnie technik z przedstawicielem i bedziemy bardziej rzeczowo gadać
a jak mam przemyśleć "sens zakupu stacji na początek" ?? nie można chyba zrobić niczego z klimą jak sie nie ma stacji?? to jak myjnia bez myjki
że stacja za mnie nie naprawi to też wiem więc podkreśliłem że drobne naprawy a z czasem jak sie naucze to się rozwine a jak nie to nie.
powracając ponownie do tematu głównego
co doradzacie?? czy orientujecie się właśnie jak wygląda żywotność serwis jak części itd itp...
szkolenie mam załatwione jak kupie stacje bedzie przeszkolenie z jej obsługi
we wtorek przyjezdza do mnie technik z przedstawicielem i bedziemy bardziej rzeczowo gadać
a jak mam przemyśleć "sens zakupu stacji na początek" ?? nie można chyba zrobić niczego z klimą jak sie nie ma stacji?? to jak myjnia bez myjki

że stacja za mnie nie naprawi to też wiem więc podkreśliłem że drobne naprawy a z czasem jak sie naucze to się rozwine a jak nie to nie.
powracając ponownie do tematu głównego

co doradzacie?? czy orientujecie się właśnie jak wygląda żywotność serwis jak części itd itp...
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY