Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

proszę o poradę jaką stacje wybrać

37 Odpowiedzi, 33973 Wyświetleń

piotrw

2012-10-07, 17:04:44
Nowy użytkownik
bula_wrz napisał(a):awax pozwolę sobie przypomnieć że prosiłem o ocenę stacji a nie mnie. pozwolę też Ci już podziękować za Twoje zbędne komentarze i aluzje.

piotrw mówisz że SŁYSZAŁEŚ texa ale na własnej skórze pewnie nie sprawdziłeś??

a może popatrzeć po serwisach w necie popatrzeć ile kosztują części do automatów itp

Kolego , mam Texe 650 komfort od 12 miesięcy i było juz kilka małych awarii , tylko co jak gwarancja minie ?? Jak się pojawi poważna ustreka ? Producent zabezpieczył sie w ten sposób , że wejście do sterownika automatu jest zabezpieczone hasłem serwisowym.
Takie urządzenia wymagają też konserwowania (oleje do pompy, filtry, kalibracja wag itp) na rok ok 800 zł
Koszt zakupu urządzeń wysoki a czas kiedy się on zwróci długi pod warunkiem że będzie działać bezawaryjnie.

Gdybym kiedyś miał tę więdzę co teraz (nadal bardzo małą) to nigdy nie kupił bym automatu jako podstawy serwisowania , poczytaj troche forum to zrozumiesz .

Awax tak jak większość tutaj to fachowcy i powinieneś liczyć sie z ich wypowiedziami. Przecież dokładnie napisał o stacjach , wymaganych ustawowo szkoleniach
Zapraszam na czat KLIKNIJ TUTAJ codziennie od godz. 20.00
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa