zaznaczyłem tez wyżej że nie zamierzam robić poważnych napraw bo nie umiem.
głównie bedę napełniał auta powypadkowe z pustym układem więc z tego co wiem nie ma wiekszego problemu ze stacją podłączasz sprawdzasz szczelność dajesz odpowiednie ilości oleju i czynnika i wbijasz? czy nie tak?
teraz już jest praktycznie po sezonie więc ludzi z "ulicy" nie będzie. mam całą zimę żeby zrobić szkolenia nie mówię że wiem dużo bo tak nie jest. natomiast chcę coś robić dodatkowo bo do 67roku życia na myjni się po prostu zajadę.
z czasem wszyscy się uczą i do czegoś dochodzą wystarczy mieć chęci
co do stacji które wymieniłem jak awax napisał są na w miarę równym poziomie
czy orientuje się ktoś odnośnie kosztów serwisu i awaryjności (chociaż z doświadczenia wiem że różnie z tą awaryjnością bywa but butowi nie równy i jak dbasz tak masz)
a co do szkoleń mam 50km do poznania zna ktos jakąś firmę godna polecenia?
głównie bedę napełniał auta powypadkowe z pustym układem więc z tego co wiem nie ma wiekszego problemu ze stacją podłączasz sprawdzasz szczelność dajesz odpowiednie ilości oleju i czynnika i wbijasz? czy nie tak?
teraz już jest praktycznie po sezonie więc ludzi z "ulicy" nie będzie. mam całą zimę żeby zrobić szkolenia nie mówię że wiem dużo bo tak nie jest. natomiast chcę coś robić dodatkowo bo do 67roku życia na myjni się po prostu zajadę.
z czasem wszyscy się uczą i do czegoś dochodzą wystarczy mieć chęci
co do stacji które wymieniłem jak awax napisał są na w miarę równym poziomie
czy orientuje się ktoś odnośnie kosztów serwisu i awaryjności (chociaż z doświadczenia wiem że różnie z tą awaryjnością bywa but butowi nie równy i jak dbasz tak masz)
a co do szkoleń mam 50km do poznania zna ktos jakąś firmę godna polecenia?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY