W jednostce zewnętrznej jest czujnik na wymienniku z zewnętrznej strony i jest drugi przylgowy umieszczony na rurce miedzianej przy sprężarce, napięcia są na wszystkich czujnikach od 4,7V do5V czujniki miały rezystancję 9-11ohm i reagowały na zmianę temperatury oprócz tego jednego w wewnętrznej jednostce do którego się nie dostałem.
Na razie wykluczyłem płytkę gdyż po wyjęciu czujników sygnalizacja awarii działa poprawnie zresztą masz rację że bym jej nie dostał bo już się dowiadywałem. Wentylator działa poprawnie na chłodzeniu i w trybie auto można zmieniać dwa biegi wolny i szybki, na grzaniu jak się świeci czerwona dioda to wentylator pracuje bardzo wolno i wtedy nie reaguje na zmianę z pilota.
Na razie wykluczyłem płytkę gdyż po wyjęciu czujników sygnalizacja awarii działa poprawnie zresztą masz rację że bym jej nie dostał bo już się dowiadywałem. Wentylator działa poprawnie na chłodzeniu i w trybie auto można zmieniać dwa biegi wolny i szybki, na grzaniu jak się świeci czerwona dioda to wentylator pracuje bardzo wolno i wtedy nie reaguje na zmianę z pilota.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY