bartekw napisał(a):wadim napisał(a):A ile spotkales?nie widze sensu sie unosicmoim zamiarem nie jest dyskredytowac electry na skale swiatowa
tak jak napisalem problemy mialem z tymi ktore spotkalel czyli jakies 8 sztuk.wszystkie nowe.
nie zgadzam sie z twierdzeniem ze lg jest fajne dla serwisu. sa wrecz tragiczne a do nowych modeli nie masz po co podchodzic bez komputera chyba ze lubisz rozkrecac jednostki na czesci pierwsze.
Po prostu wyrazilem swoja opinie oparta na doswiadczeniu z ktorego wynika przynajmniej dla mnie ze lg jest lepsze niz electra..
Pozdrawiam
i wszystkie 8 szt byly trafione? wiesz dla dla mnie 100 % wadliwego sprzetu swiadczy o 2 przyczynach:
1. Albo partacz zakladał
2. Albo partacz serwisuje
i bez urazy, ale napisz cos wiecej jakie awarie co padlo itd. Ja sie nie unosze ale pwyrazilem swoje zdanie że dla mnie Electra jest zdecydowanie lepsza od LG Econo i tyle, raz ze tansza dwa ze mniej awaryjna. A jesli ktos pisze ze jest to badziew to chce aby rozwinął swoją myśl i ja poparł argumentami. Z cześciami do Electry nie ma problemu dwonisz do chlopaków z Vidiconu i kazda cześć masz prawie od reki, ja u żadnego producenata ani dystrybutora nie spotkalem się z takim podejsciem jak w Elektrze. LG ladnie tylko gada na szkoleniach itp wciskajac kit poczatkujacym że tak ladnie i wogóle super a co do czego to terminy wch..j dlugie a przy skaplikowanych zgloszeniach gwarancyjnych problemy. Niestety ja jestem anty LG ze wzgledów na ich p[olityke i podejscie do biznesu, ladnie to u nich tylko sprzedac a co dalej to radz sobie Panie sam, poza tym ta marka handluja na portalu po cenie nizszej niz 45%od katalogu a LG nic z tego sobie nie robi i rozdaje autoryzacje na lewo i prawo umacniajac firmy krzaki
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
moim zamiarem nie jest dyskredytowac electry na skale swiatowa
tak jak napisalem problemy mialem z tymi ktore spotkalel czyli jakies 8 sztuk.wszystkie nowe.